33 36 01 40

   post@mogtek.no

Stopte-komponenter-i-polyuretan-144h-144

Polyuretan produkter og tilbehør

Rorisolering-144h-144
Rørisolering

sandwich-144-144
Sandwich konstruksjon

Isolert varmtvannstank-144h-144
Isolert varmtvannstank

Elektronikk-innstopt-i-polyuretan-144.h-144
Elektronikk innstøpt i polyuretan

Stopte-komponenter-i-polyuretan-144h-144
Støpte komponenter i polyuretan

Fleksibel-polyuretan-144h-144
Fleksibel polyuretan

I løpet av 20 års erfaring basert på kunders behov og produkterfaring kan vi levere et stort utvalg av forskjellig typer polyuretan. Vi har også mulighet til å få utviklet nye typer polyuretan tilpasset den enkelte kundes behov.

Da vi er en av få leverandører av polyuretan lokalisert i Norge, kan vi tilby kort leveringstid. Vi har en del standard produkter liggende på lager til en hver tid, samt kort leveringstid på varer i produksjon.

 

Vi selger polyuretan i flere typer emballasje (5 og 10 kg kanner, dunker á 20 kg, fat á 200 og 250 kg, container á 1000kg). Vi prøver med dette å være leverandør for alle typer kunder. Ta kontakt med oss for informasjon om de mange typer polyuretan som finnes.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Elastopor H – Stivt skum system.

Islolering- og fyllskum med lukkede celler. Brukes mye i f. eks paneler, industriporter, sandwich konstruksjoner, rørisolering og flytemiddel i båt (veritas godkjent for bruk i livbåter). Vi har også fyllskum som brukes av preparanter til utstopping av dyr.

Slippmidler til PUR, Epoxy, Polyester, glass, treindustri med mer
Overalt hvor det presses og støpes ett materiale kreves det et sperreskikt for å utføre en avforming. Vi samarbeider med verdens ledende produsenter på slike produkter.
Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere farge, lakk og slippmidler til bruk ved produksjon av polyuretan produkter. Vi har over 20 års erfaring med levering til nordisk industri. Vi har tilgang til følgende produkter:

  • ACMOS slippmidler
  • Peter-Lacke
  • Bomix Chemie

Vi leverer farge, lakk og slippmidler til bruk ved produksjon av polyuretan produkter. Vi har over 20 års erfaring med levering til nordisk industri. Via våre samarbeidspartnere leverer vi:
  • Peter-Lacke
  • Bomix Chemie

Kravene til lakk og farger er i dag meget høye til miljøtilpassning, prosessbarhet og kvalitet.

Ta kontakt for nærmere spesifikasjoner.

Del dette