33 36 01 40

   post@mogtek.no

Bars-produkter-900-900

Bar’s produkter

Bars-Logo-900-900
Kjølesystemet i bilen din er utsatt for høye temperaturer og er under konstant trykk. Én liten sprekk et eller annet sted i kjølesystemet kan raskt føre til lekkasje. Dette vil redusere motorkjølesystemets effektivitet for resten av motorens levetid, ofte med katastrofale resultater.

 

Bar’s Leaks

Den raske og effektive løsningen for forebygging av kjølevæskelekkasjer. Dyre reparasjonskostnader kan unngås med Bar’s Leaks. Bar’s Leaks er et miljøvennlig vedlikeholdsprodukt for hele kjølesystemet – lekkasjer repareres raskt og effektivt.

illustrasjon-Bars-900-900

 

Reparerer

Lekkasjer repareres permanent, fordi Bar’s Leaks ikke er en midlertidig løsning. Sprekker og hull på opp til 0,9 mm kan forsegles av de superfine Rhizex-partiklene som fester seg direkte inne i sprekken eller lekkasjen, isteden for å kun dekke sprekkens overflate.

Når produktet er fylt i kjølesystemet, vil Rhizex-partiklene kontinuerlig slipe ned sidene for så å holde dem rene og danne en beskyttende film. I tillegg smører Bar’s Leaks vannpumpen for å gi bedre sirkulasjon. Dette forhindrer oppbygging av rust i kjølesystemet.

Fordeler

  • reparerer sprekker
  • forhindrer dannelse av belegg
  • forhindrer slamdannelse
  • forhindrer rust
  • forhindrer tilstopping
  • smører vannpumpen
  • forsegler pakninger

Forebygging

Bar’s Leaks gir optimal nedkjølekapasitet og forhindrer skade i kjølesystemet. Du kan bruke Bar’s Leaks til å beskytte radiatoren, hovedpakningen og kjølesystemet. Bar’s Leaks er effektiv i minst 12 måneder.

Enkelte bilprodusenter fyller Bar’s Leaks i kjølesystemene på bilene sine før de leveres fra fabrikken, og motororganisasjoner bruker ofte Bar’s Leaks for å hjelpe bilførere som har fått motorstopp

Bar’s Leaks produkter:

Forsegler lekkasjer og sprekker på opptil 0,9 mm
Boks á 150g for kjølesystem opptil 12 liter
Boks á 735g for kjølesystem fr 60 til 80 liter
Forsegler lekkasjer og sprekker på opptil 0,9 mm
Boks á 150g for kjølesystem opptil 12 liter
Fjerner rust og belegg i kjølesystemet
Boks á 150g for kjølesystem opptil 12 liter

Ekstra kraftig forseglingsprodukt. Stopper og forhindrer oljelekkasjer. Tilføres motoroljen.

Produktegenskaper:

Forhindrer lekkasjer forårsaket av tørre, harde og innskrumpede oljepakninger.Gjør at pakningen sveller slik at oljelekkasjen forsegles.

Hoder pakninger myke og smidige.

Forhindrer kondensasjon.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Del dette