33 36 01 40

   post@mogtek.no

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Mogtek AS sine nettsteder. Mogtek AS (org. no. 964 470 502) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.mogtek.no.

Personopplysninger som behandles

Mogtek AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Firmanavn – Kontaktperson – Firmaadresse/fakturaadresse – Telefonnummer og e-postadresse

Hvordan informasjon innhentes?

Mogtek AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang, komme i kontakt med deg eller gi deg den informasjonen du etterspør.

Eksempel på skjema: – Kontaktskjema – Møtebooking – Skjema for nedlasting av whitepapers, e-bøker osv. – Påmelding til webinar, kurs og konferanser – Påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne sende relevant informasjon – For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester – For å yte god kundeservice

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre websider lagres i vår kundedatabase og outlook kontoer i firmaet. Informasjonen ligger på server kontrollert av vår nettleverandør.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Mogtek AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Mogtek AS

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Mogtek AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon:

Mogtek AS

Borgeskogen 1

3160 STOKKE

Tlf: 3336 0140

Mobil: 9519 1141