33 36 01 40

   post@mogtek.no

Vaskehall, åpent 24t 365 dager i året!

Storbilvask

Mogtek sin vaskehall for storbil, utfører vask med full automatisk betjening og fakturering system. Tjenesten er tilgjengelig 24 t 365 dager i året. Maskinen er spesialbygget for å kunne tilpasse vaskeprogram til kundens behov.  Maskinen vasker med full tre-børster funksjon eller børstefri vask. 

I tillegg til maskinvask er det selvbetjeningsfunksjoner til høytrykk på begge sider med varmt og kaldt vann samt innvendig i skap/kapell.  Det  er egne vaskemidler til avfetting, kapellvask, felgvask, rustfritt og generell bilvask(lakk).

Vaskehallen er konstruert for selvbetjening men om det er ønskelig kan det avtales ferdig utført vask etter kundens ønsker.  Disse tjenester er på timebestilling for å unngå kø.

Automaten tilbyr også spylervæske, AdBlue.

 

Ny kunde? Registrér deg her. Vi vil komme raskt tilbake for avtale om demonstrasjons vask.

Som registrert vaskekunde oppnår du spesialrabatt på vaskeutstyr! (børster, såpe etc.)

Alltid åpent!

Mogtek sin vaskehall for storbil, utfører vask med full automatisk betjening og fakturering system. Tjenesten er tilgjengelig 24 t 365 dager i året.


Les mer

Dyprens ditt kjøretøy!

Nå har vi selvbetjent spesialvask og dyprens! Og helt nytt er at du nå kan velge varmtvann på pistolene.


Les mer

Tilbehør til vogntog

Vi har en tilbehør til ditt vogntog, som ADR produkter, børster, AdBlue, Bar's Leaks og mye mer. Kom innom vår butikk eller se alle våre produkter her.


Les mer

Fyll opp AdBlue tanken

Når du vasker din lastebil eller vogntog hos oss, kan du samtidig fylle AdBlue på tanken.


Les mer